Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Dūmų detektoriai

Anglies monoksido (smalkių) ir dūmų detektorius 10SCO

Anglies monoksido (smalkių) ir dūmų detektorius 10SCO
10 metų garantija
Prekei suteikiama garantija: 120 mėn.
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Anglies monoksido (smalkių) ir dūmų detektorius 10SCO


Detektorius skirtas apsaugoti patalpas nuo gaisro ir anglies monoksido pavojaus. Prietaisas turi sumontuotus du nepriklausomus jutiklius:
 
  • dūmų detektorius tikrina ar ore nėra dūmų, susidarančių degant įvairiems objektams
  • anglies monoksido jutiklis tikrina, ar nėra CO pavojaus ore

Detektoriui aptikus gaisro pavojų ar viršyjant nustatytą leidžiamą anglies monoksido lygį, detektorius perspėja apie pavojų garsiniu signalu, siekiančiu 85 db, optiniu signalu (raudonos spalvos LED indikatorius) bei balso pranešimas (anglų kalba), indikuojantis, kokio tipo pavojaus signalas užfiksuotas.

Integruota automatinė kontrolės sistema stebi jutiklių, vidinės sistemos ir baterijų darbą. Aptikus gedimą, detektorius perspėja apie sutrikimą.

Prietaisas turi Test / Reset mygtuką, leidžiantį kontroliuoti ir valdyti detektorių. Vidinė atmintis saugo aptikto anglies monoksido koncentracijos lygį, viršyjantį 100 PPM – tai ypatingai patogi ir svarbi funkcija, leidžianti patikrinti ar patalpose buvo aptiktas anglies monoksidas, kada Jūsų nebuvo namuose.

Šis detektorius gali būti montuojamas ant lubų arba sienos. Po 10 metų nuo detektoriaus aktyvavimo prietaisas perspės apie būtinybę jį pakeisti.


Maitinamas baterijomis. Baterijos įdedamos per prietaiso priekį, todėl nesukelia jokių papildomų problemų keičiant baterijas. Vieno baterijų komplekto užtenka apie 1 metus. Senkant baterijai prietaisas trumpu pyptelėjimu primins apie būtinybę pakeisti baterijas.

Test / Reset mygtukas. Paspaudus patikrina visų prietaiso funkcijų veikimą bei išjungia garsinį signalą. Rekomenduojama kartą per savaitę patikrinti prietaisą tokiu būdu.

HUSH™ funkcija. Leidžia išjungti perspėjimo signalizaciją, nuo netyčinio jos įsijungimo (pavyzdžiui, kada yra daug ir intensyviai gaminama virtuvėje). Paspaudus "Hush" mygtuką, sumažės detektoriaus jautrumas ir bus išjungtas garsinis siganalas apie 8 minutes.

Balso pranešimas. Detektorius turi unikalią perspėjimo sistemą, kuri balso pranešimu perspėja apie aptikto pavojaus tipą: gaisrą arba anglies monoksidą. Taip pat informuoja apie būtinybę pakeisti baterijas.

Perspėjimas apie būtinybę pakeisti jutiklį. Prietaisas po 10 metų nuo maitinimo įjungimo perspėja apie būtinybę pakeisti detektoriaus jutiklį, kadangi praėjus šiam laikui jutiklis nebeaptinka anglies monoksido ir turi būti pakeistas nauju.

Detektoriui taikoma 10 metų garantija. Prietaiso gedimo atveju detektorių galite grąžinti pardavėjui. Baterijoms garantija nėra taikoma.

Standartų atitikimas. Detektorius atitinka tiek PN-EN14604: 2006F (EN14604: 2005) standartą namų dūmų detektoriams, tiek ir PN-EN50291-1: 2010 standartą anglies monoksido detektoriams.


ANGLIES MONOKSIDO / DŪMŲ DETEKTORIAUS PRIVALUMAI
 
  • Naudojama elektrocheminė technologija – viena iš tiksliausių technologijų skirtų detektoriams
  • Aukštos kokybės optinis jutiklis užtikrina ilgalaikį ir stabilų prietaiso darbą
  • Apie 40% ilgiau tarnaujantis detektorius, lyginant su didžiąja dauguma rinkoje siūlomų detektorių
  • Itin garsus perspėjimo signalas
  • Balso žinutė pranešanti apie aptikto pavojaus tipą
  • Didžiausių užfiksuotų reikšmių atmintis
  • „Test/Reset“ mygtukas prietaiso kontrolei
  • „Hush“ funkcija, skirta nutildyti pavojaus signalą
  • Maitinamas baterijomis, todėl prietaisas veiks net ir dingus elektrai
  • Gali būti montuojamas ant lubų arba sienų
  • Turi mechanizmą, apsaugantį nuo atsitiktinio prietaiso išmontavimo
  • Senkančios baterijos indikatorius
  • Perspėja apie būtinybę pakeisti prietaisą
  • Nesudėtingas montavimas ir valdymas
  • Estetinis ir patvarus detektoriaus korpusas
  • Baterijos keitimas nenuimant prietaiso
  • Atitinka PN-EN14604:2006P(EN14604:2005) ir PN-EN50291-1:2010 standartus
  • 10 metų garantija

Rekomenduojamos montavimo vietos: virtuvėje, svetainės ir miegamuosiuose kambariuose, rūsyse, palėpėse ir kitose vietose, kur yra naudojami elektriniai prietaisai bei įrenginiai (šildytuvai, židiniai, ir kiti), galintys būti anglies monoksido atsiradimo priežastimi.

Matmenys: 145 mm, aukštis - 45 mm. Svoris: 360 g.
DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
Anglies monoksido, dūmų detektorius, autonominius dūmų detektorius ir kitą priešgaisrinę įrangą apžiūrėti bei įsigyti taip pat galite ir mūsų parduotuvėje:

Kaune (Kovo 11-osios g. 130)


Jei neturėsime jus dominančio dūmų detektoriaus modelio, pasiūlysime galimas alternatyvas.

Susijusios prekės

Rinkinys dviejų detektorių tvirtinimui lipniu būdu FRA-2x (2vnt)
Rinkinys dviejų detektorių tvirtinimui lipniu būdu FRA-2x (2vnt)
Kaina:
5.00 € (be PVM)
6.05 € (su PVM)
Rinkinys skirtas tvirtinti dūmų ar smalkių detektorius prie sienos ar lubų itin stiprios fiksacijos lipduku, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai. Komplektą sudaro: lipdukai (2 vnt.), VHB servetėlė skirta nuvalyti paviršių nuo nešvarumų, gruntas skirtas suaktyvinti sukibimą su klijuojamu paviršiumi.
Į krepšelį
Rinkinys detektoriaus tvirtinimui lipniu būdu FRA-1x
Rinkinys detektoriaus tvirtinimui lipniu būdu FRA-1x
Kaina:
3.68 € (be PVM)
4.45 € (su PVM)
Rinkinys skirtas tvirtinti dūmų ar smalkių detektorių prie sienos ar lubų itin stiprios fiksacijos lipduku, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai. Lipduko matmenys: 3,5 cm x 3,5 cm. Komplektą sudaro: lipdukas, servetėlė skirta nuvalyti paviršių nuo nešvarumų, gruntas skirtas suaktyvinti sukibimą su klijuojamu paviršiumi.
Į krepšelį