Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Deflektometrai

Krintančio svorio deflektometras INSPECTOR-3

Krintančio svorio deflektometras INSPECTOR-3
Krintančio svorio deflektometras INSPECTOR-3
Kaina:
6516.16 € (be PVM)
7884.55 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Krintančio svorio deflektometras "INSPECTOR-3"

Nešiojamas deflektometras, skirtas matuoti (įvertinti) žemės laikomają galią (tamprumą) neardomuoju būdu su arba be rišamosios medžiagos. Naudojamas dangos tyrimams tiesiant kelius, statant namus ir kitus statinius. Prietaisas pasižymi tvirtu ir atspariu vandeniui aliuminiu korpusu.

Deflektometras naudoja krintančio svorio energiją žemės tamprumui matuoti bei apskaičiuoja rezultatus. Matavimų rezultatai bei kiti duomenys pateikiami apšviečiamame LCD ekrane. Iki 200 matavimo serijų rezultatų yra išsaugoti vidinėje prietaiso atmintyje (kiekvieną seriją sudaro 8 testai). Išsaugoti duomenys gali būti perkelti į kompiuterį BLUETOOTH ryšiu arba USB jungtimi. Programinė įranga leidžia automatiškai suformuoti atliktų matavimų protokolus su matavimo data, laiku ir aplinkos oro temperatūra.

Matavimo taškai gali būti nustatyti naudojant GPS. Kada prietaisas yra naudojamas su papildomu GPS moduliu, kiekvienos matavimų serijos GPS koordinatės bus įrašytos į protokolą. Su šiuo moduliu visi matavimai gali būti stebimi "Google Earth" ir "Google maps" programomis.

PRIETAISO PARAMETRAI:
 
  • Smūginio elemento masė: 10 kg;
  • Apkrovos jėga:  23 kN;
  • Krentančio elemento aukštis:  800 mm;
  • Dinaminių plokščių skersmuo: 140 ir 200 mm;
  • Tamprumo matavimo diapazonas:  5-900 MPa;
  • Darbinė įtampa:  18 V (dvi šarminės baterijos po 9 V);
  • Temperatūros diapazonas: nuo -10 °C iki +40 °C;
  •  Apsaugos lygis: IP65.