Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Dūmų detektoriai

Dūmų detektorius K10C

Dūmų detektorius K10C
Dūmų detektorius K10C
Dūmų detektorius K10C
Kaina:
48.06 € (be PVM)
58.15 € (su PVM)
Prekei suteikiama garantija: 60 mėn.
Pristatymas:
per 1-2 darbo dienas
Klausti apie prekę

Dūmų detektorius K10C

 
Dūmų detektorius su jonizacijos davikliu. Maitinamas elektros tinklo įtampa (AC 230V/50Hz) bei turi papildomą bateriją naudojamą dingus elektros energijai. Detektorius gali būti prijungtas į bendrą grandinę.

Prietaisas turi testavimo funkciją, skirtą patikrinti ar prietaiso signalizacija tinkamai veikia bei nutildymo funkciją, kuri skirta išjungti detektoriaus signalizaciją, kad nebūtų sukeltas netikras pavojus (pavyzdžiui virtuvėje nuo kepimo susidarius dideliam dūmų kiekiui).

Dūmų detektorius įspėja, jei prietaiso baterija buvo netinkamai įdėta bei turi apsaugą nuo atsitiktinio prietaiso išardymo. Keičiant bateriją, nereikia nuimti ar išardyti prietaiso.

DŪMŲ DETEKTORIAUS PRIVALUMAI
 
  • Signalizacijos išjungimo funkcija
  • 85dB garsinis pavojaus signalas
  • Test mygtukas prietaisui patikrinti
  • Dviguba elektros energijos tiekimo sistema
  • Senkančios baterijos indikatorius
  • Galimybė prijungti iki 24 jutiklių
  • Apsauga nuo atsitiktinio išardymo
  • Paprastai valdomas ir prižiūrimas dūmų detektorius
  • 5 metų garantija

Dūmų detektorius pagamintas Kidde kompanijoje JAV. Tai didžiausia pasaulyje priešgaisrinės įrangos gamintoja veikianti daugiau kaip 90 metų. Kidde produkcija pasitiki milijonai žmonių.
Jei nesate tikri, koks dūmų detektorius jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje DŪMŲ DETEKTORIAI
DŪMŲ DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
DŪMŲ DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
Dūmų detektorius, autonominius dūmų detektorius ir kitą priešgaisrinę įrangą apžiūrėti bei įsigyti taip pat galite ir mūsų parduotuvėje:

Kaune (Chemijos gatvė 19A)


Jei neturėsime jus dominančio dūmų detektoriaus modelio, pasiūlysime galimas alternatyvas.

Susijusios prekės

Testinės dujos bandymams su dūmų detektoriais Purcheck 30S
Testinės dujos bandymams su dūmų detektoriais Purcheck 30S
Kaina:
43.51 € (be PVM)
52.65 € (su PVM)
Testinės dujos bandymams PurCheck 30S skirtos optiniams ir jonizuojantiems dūmų detektoriams tikrinti. Tai leidžia paprastai ir greitai patikrinti detektoriaus veikimą aplinkoje, kuri yra identiška dūmuose esančioms dalelėms. Dujos nepalieka dėmių ir neužteršia detektorių. Tai vienintelis rinkoje esantis visiškai nedegus ir aplinkai nekenksmingas aerozolis. 
Į krepšelį