Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Garažo vartų automatika

Garažo vartų automatika BFT TIZIANO B GDA 260 S01

Garažo vartų automatika BFT TIZIANO B GDA 260 S01
Garažo vartų automatika BFT TIZIANO B GDA 260 S01
Kaina:
328.88 € (be PVM)
397.95 € (su PVM)
Klausti apie prekę
BFT garažo vartų automatika
BFT garažo vartų automatika
BFT garažo vartų automatika sukurta naudoti industrinėse, komercinėse aplinkose bei gyvenamuosiuose objektuose. Garažo vartų pavaros pasižymi puikiomis darbinėmis savybėmis, išmanumu, tvirta konstrukcija. Valdymo bloko mikroprocesorių technologija leidžia garažo vartų automatiką naudoti intensyviai, o kartu yra užtikrinamas maksimalus patikimumas net ir bėgant laikui. BFT garažo vartų automatika pagaminta Italijoje.

Buitinių garažo vartų automatika BFT TIZIANO B GDA 260 S01


BFT buitinių garažo vartų automatika skirta garažo vartams iki 10 m² ir iki 60 kg svorio, pusiau intensyviam naudojimui. Maksimalsu atidarymo greitis 6.6 m/min. Vos 13 cm storio, ši garažo vartų automatika yra viena kompaktiškiausių rinkoje.

Valdymo bloke integruotas radio imtuvas gali įsiminti iki 10 MITTO arba KLEIO nuotolinių valdymo pultelių ir/arba bevielių valdymo sistemų, tokių kaip RB, MIMEPAD, T-BOX.

BFT GARAŽO VARTŲ AUTOMATIKOS PRIVALUMAI

Išsilaužimo blokavimo sistema - išskirtinė bėgelių sistema leidžia garažo vartus užrakinti uždaroje padėtyje net po avarinio rankinio uždarymo.

Protinga "D-TRACK" judėjimo kontrolės sistema leidžia mikroprocesoriui bet kuriuo metu žinoti tikslią garažo vartų padėtį bei greitį, taip užtikrinant visišką judėjimo tobulumą. Taip garantuojama saugi ir patikima kliūčių prevencijos sistema. Garažo vartų automatika taip pat prisitaiko prie esamų oro sąlygų bei durų nusidėvėjimo.

Kodavimo įrenginys ir judėjimo kontrolės sistema yra kombinuojami kaip vienas operatorius. Sistemos technologinis lygis ir patikimumas leido pašalinti išorinius stabdžius, tuo pačiu užtikrinant maksimalų durų stabdymą ir padėties nustatymo tikslumą.

Preciziška, saugi ir patikima BFT garažo vartų automatika užtikrina optimalų veikimą, tikslų garažo vartų atidarymo ir uždarymo sulėtėjimą.

GARAŽO VARTŲ AUTOMATIKOS TECHNINIAI PARAMETRAI

 
  • Garažo vartų automatika skirta vartams: iki 60 kg svorio ir iki 10 m² ploto
  • Maksimalus vartų atidarymo greitis: 6.6 m/min
  • Galinių išjungėjų tipas: kodavimo įrenginys
  • Nominali įtampa: 24V
  • Maksimalus galingumas: 100 W
  • Poveikio reakcija: D-track
  • Sulėtėjimas: yra
  • U-Link: nėra
  • Užraktas: mechaninis
  • Avarinis atblokavimas: laidas arba plieno kabelis
  • Nadojimo intensyvumas: pusiau intensyvus
  • Integruoto kintamo kodo radio imtuvo dažnis: 433.92MHz
  • Triukšmo lygis: <70dBA
  • Apsaugos lygis: Ipx0
  • Darbinė temperatūra: nuo -20 iki 60 °C
Panašios BFT garažo vartų pavaros
Garažo vartų automatika BFT ARGO / ARGO G
Garažo vartų automatika BFT ARGO / ARGO G
24V elektromechaninė BFT garažo vartų automatika tinkama montuoti industrinėse, komercinėse aplinkose, taip pat gyvenamuosiuose objektuose. Tvirta mechaninė konstrukcija ir valdymo bloko mikroprocesorių technologija leidžia šią garažo vartų automatiką naudoti intensyviai, o kartu yra užtikrinamas maksimalus patikimumas net ir bėgant laikui.
Kaina:
395.83 € (be PVM)
478.95 € (su PVM)
Į krepšelį
Garažo vartų automatika BFT PEGASO
Garažo vartų automatika BFT PEGASO
Automatinė elektromechaninė garažo vartų automatika skirta pramoniniam naudojimui. Maksimalus rekomenduojamas garažo vartų plotas 45 m². Pakeliamų garažo vartų automatika sukurta intensyviam naudojimui. Nominali įtampa: 400 V. Maksimalus vartų atidarymo greitis 24 apsukos per min. Maksimalus sukimo momentas 100 nm.
Kaina:
574.38 € (be PVM)
695.00 € (su PVM)
Į krepšelį