Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Gesintuvai

Angliarūgštės gesintuvas (2 kg.)

Angliarūgštės gesintuvas (2 kg.)
Kaina:
76.24 € (be PVM)
92.25 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Angliarūgštės gesintuvas (2 kg.)

 
Angliarūgštės gesintuvu tinka gesinti elektros gaisrus (kompiuterius, jungiklius, garso įrangą, įvairius mechanizmus). Gesinimo medžiaga pilnai išsisklaido ore ir nepalieka pėdsakų. Šie gesintuvai taip pat gali būti naudojami B klasės gaisrams, degiems skysčiams arba skystėjančioms medžiagoms (benzinui, naftos produktams, riebalams, lakams, dervai, vaškui, eteriui, alkoholiui ir kt.) gesinti.

Rekomenduojama papildomai turėti vandens putų arba miltelinius gesintuvus, kurie užtikrintų apsaugą nuo A klasės gaisrų.

KODĖL VERTA RINKTIS

Angliarūgštės gesintuvas tinka gesinti beveik visų klasių gaisrus, išskyrus C (degių dujų). Angliarūgštės gesintuvai neteršia, tad puikiai tinka gesinti jautriems įrenginiams ar elektroninei aparatūrai.

GESINTUVO VEIKIMAS

Angliarūgštės gesintuvo (AG) gesinamojoje medžiagoje naudojamas anglies dioksidas (CO2), pereinantis iš skystos būsenos (balione) į dujinę (gesinant). Gesinimo medžiaga pilnai išsisklaido ore ir nepalieka jokių pėdsakų.

Gesintuvai naudojami, kai aplinkos temperatūra ne žemesnė kaip -30°C ir ne aukštesnė kaip +60°C.

TECHNINIAI DUOMENYS

  • Užpildo svoris (CO2): 2 kg
  • Gesintuvo svoris: 6,28 kg
  • Temperatūros ribos: -30°C /+ 60°C
  • Gesinimo efektyvumas: 34 B 
Jei nesate tikri, koks angliarūgštės gesintuvas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje GESINTUVAI