Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Valcavimo staklės

Valcavimo staklės "Luna MBT 1035 M" (el. mechaninės)

Valcavimo staklės
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Valcavimo staklės "Luna MBT 1035 M" (el. mechaninės)

 
Paprastos ir stabilios valcavimo staklės , kurių velenai yra išgaubti ir išdėstyti simetriškai. Apatiniai velenai yra fiksuoti, o viršutinis reguliuojamas dviem sraigtiniais sukliais ir gali būti nustatomas įkypai, siekiant atlikti kūginį lankstymą. Vienas šoninis rėmas yra atlenkiamas, kad būtų galima nuimti apvalius ruošinius. Abu apatiniai velenai yra varomi pleištiniu diržu ir krumplinėmis pavaromis. Darbinis greitis - 6 m/min.

Valcavimo staklės parduodamos kartu su elektriniu varikliu 230/400V, 3 fazės, 50 Hz (hermetiškumo klasė IP 54), kojomis manevruojamu 24 V regul. įtampos priekiniu ir galiniu jungikliu bei avarinio išjungimo mygtuku ir avarinio išjungimo funkcija su viela.

Kūginis lankstymas gali būti užsakomas tik kartu su staklėmis.

Valcavimo staklių parametrai:

  • Darbinis ilgis, mm: 1020
  • Didžiausiam lakštinio metalo storiui (400 N/mm²), mm: 3.5
  • Viršutinio veleno skersmuo, mm: 90
  • Apatinio veleno skersmuo, mm: 80
  • Variklio galingumas, 900 r/min, kW: 0.75
  • Svoris, kg: 310

Šios valcavimo staklės turi daug kombinacijų, todėl galite rinktis kitokius parametrus. Dėl detalesnės informcijos susisiekite su mumis.