Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Šlapio šlifavimo staklės

Šlifavimo staklės Kiruna slipen - Professional 275

Šlifavimo staklės Kiruna slipen - Professional 275
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Šlapio šlifavimo staklės Kiruna slipen - Professional 275

 
Šlifavimo staklės tinka paruošiamajam ir šlapiam šlifavimui bei galandimui tuo pačiu aparatu. Sauso šlifavimo diskas naudojamas grąžtams, kirstukams arba tada, kai reikia nušlifuoti nuo ruošinio didelį kiekį medžiagos. Šlapias šlifavimas atliekamas tada, kai vanduo ir galąstuvo granulės suteikia pjaunamiesiems įrankiams ilgalaikį aštrumą.
 
Peiliukams aštrinti skirtas plokščias galąstuvo diskas iš specialios gumos su šlifavimo granulėmis. Vandens vonelė yra pagaminta iš stiklo pluoštu sustiprinto poliamido. Eksploatacija vyksta virš sliekinės pavaros su rutuliniais guoliais, kas užtikrina saugų darbą be slydimo.

Šlapio šlifavimo staklės parduodamos: su greito veikimo Alu tekėlu, šlifavimo disku, galąstuvo disku, šlifavimo atrama, šlifavimo kreiptuvu kaltų/oblių geležtėms, šlifavimo kreiptuvu peiliams/ledo grąžtų rėžtukams ir nuo vandens lašų apsaugotu varikliu.

Šlifavimo staklių parametrai:

  • Tekėlo skersmuo, x storis, x anga, mm:  275x50x22
  • Šlifavimo disko dydis, mm: 100x13x20
  • Tekėlo greitis, r/min: 60
  • Šlifavimo disko greitis, r/min: 2800
  • Variklio galingumas, kW: 0.21
  • Nominali srovė, 1 fazė, A: 1.0
  • Svoris, neto, kg: 15