Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Elektros tinklų įrengimas

Elektros tinklų įrengimas

Elektros instaliacijos darbai gamybiniuose objektuose, komercinėse patalpose, individualiuose namuose ir butuose


Vykdome elektros tinklų projektavimo, vidaus ir lauko jėgos tinklų montavimo, žaibosaugos darbus, atliekame elektros ūkio audito, įrenginių eksploatavimo bei kitus elektros darbus.

Darbų vykdymui parengiame konkretų planą, suderiname su klientu ir tiksliai jo laikomės. Pagal pageidavimą atliekame nuolatinę sistemų priežiūrą, teikiame garantinį ir pogarantinį įrangos aptarnavimą.

Projektuojame elektros tinklus:

 

Montuojame vidaus ir lauko jėgos tinklus:

 

Elektroninių ryšių, išmaniojo namo sprendimai

 


Atliekame žaibosaugos sistemų įrengimą:

 


Vykdome ūkio elektros audito darbus

Atliekame elektros tinklų sistemų matavimus įvairios paskirties objektuose, esamos instaliacijos įvertinimą, ruošiame elektrotechninę dokumentaciją, teikiame konsultacijos sistemos gerinimo klausimais. Atliktus darbus priduodame Valstybinei energetikos komisijai.
 


Prižiūrime ir aptarnaujame įvairius elektros įrenginius

Vykdome profilaktinę elektros įrenginių priežiūrą, atliekame remonto, keitimo, sistemų atnaujinimo darbus. Prižiūrime bendrojo naudojimo elektros energijos tiekimo įrangą, taisome ar keičiame laidus ir kabelius, apšvietimo prietaisus ir įrangą, skirstomąsias dėžes, kištukų lizdus. Matuojame įtampos, srovės, galios, nuotėkio srovių ir kitus elektros parametrus.

Mūsų paslaugomis naudojasi

Elektros tinklo įrengimas
Apsauginis jėgos įrengimų įžeminimas
Apsaugos nuo viršįtampių įrengimas
ūkio elektros auditas
Apšvietimo įrengimas
Elektros tinklų projektavimas
Elektros tinklų įrengimas
Įžeminimo tinklų, kontūrų įrengimas

KONTAKTAI

Esame pasirengę jums padėti. Susisiekite - paskaičiuosime elektros montavimo darbų sąmatą jūsų objekte, patarsime, kaip geriau atlikti elektros instaliacijos darbus.
Susisiekite