Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Grindinis šildymas | Grindinio šildymo įrengimas 
Elektra arba vandeniu šildomų grindų montavimas

Grindinis šildymas | Grindinio šildymo įrengimas

Elektra arba vandeniu šildomų grindų montavimas

Atliekame elektrinio ir vandeninio grindinio šildymo projektavimo, įrengimo bei sistemų paleidimo darbus


Projektuojame ir montuojame grindinio šildymo sistemas daugiabučiuose ir individualiuose namuose, kotedžuose, sodybose, įvairaus tipo komerciniuose objektuose. Pilnai atliekame visus paruošimo ir įrengimo darbus. Konsultuojame, patariame kokias medžiagas ir įrangą pasirinkti. Suteikiame garantinį ir pogarantinį aptarnavimą. Dirbame visoje Lietuvoje.

Grindinio šildymo sistemos įrengimo procesas

Šildomų grindų įrengimo procesas apima keletą svarbiausių etapų: būsimą grindinio šildymo sistemos pasirinkimą (elektrinis ar vandeninis), sistemos projektavimą, medžiagų ir įrangos pasirinkimą, įrengimo darbus, grindinio šildymo sistemos testavimą ir paleidimą. Mūsų paslaugos apima visą šį procesą, todėl darbus pilnai atliksime nuo pradžios iki pat sistemos paleidimo. Jums papildomai nereikės niekuo rūpintis.

Grindinio šildymo projektavimas

Šildomų grindų įrengimas pirmiausia prasideda nuo projekto. Labai svarbu yra įvertinti objekto tipą, šildomų patalpų plotą ir jų paskirtį, kokia danga bus klojama ant viršaus, koks bus šilumos šaltinis. Svarbu numatyti temperatūros reguliavimo sprendimus, kurie leis kiekvienoje patalpoje nustatyti reikiamą skirtingą temperatūrą.

Neruošiant projekto gali atsirasti šilumos nuostoliai dėl netinkamais atstumais paklotų vamzdžių ar per mažo jų diametro, kas sąlygoja netolygų grindų įšilimą ir temperatūros paskirstymą, grindų perkaitimą ar nepakankamą šildymą, o galiausiai - visos sistemos neefektyvumą ir šilumos nuostolius.

Projektavimo etape tiksliai įvertiname visus temperatūrinius ir naudojamų sistemų parametrus, kuriais remiantis atliekame šildomų grindų įrengimą.

Šildymo įrangos pasirinkimas

Padedame pasirinkti tinkamiausią šildymo sistemos šaltinį, kuris geriausiai atitinka projektinius reikalavimus. Dirbame su žinomų pasaulinių gamintojų įranga, turime platų dujinių katilų ir oras - vanduo šilumos siurblių pasirinkimą. Puikiai žinome, kokia įranga yra reikalinga efektyviam šilumos užtikrinimui.

Grindinio šildymo montavimas

Atliekame visus grindinio šildymo įrengimo darbus. Ruošiame pagrindą, klojame hidroizoliacinius sluoksnius, įrengiame šilumos izoliaciją, išvedžiojame šildymo vamzdžius, montuojame kolektorius, programuojamus termostatus, šilumos siurblius. Atliekame testavimus ir paleidžiame sistemas darbui.
Konsultacijos grindinio šildymo įrengimo klausimais
Konsultacijos grindinio šildymo įrengimo klausimais
Susisiekite su mumis. Papasakosime apie grindinio šildymo įrengimo galimybes, išsamiai atsakysime į rūpimus klausimus. Pagal jūsų pateiktą informaciją ir pageidavimus surasime optimaliausią sprendimą ir paruošime sąmatą.
Esame pasirengę padėti. Susisiekite su mumis - supažindinsime su galimybėmis, patarsime, ką geriausia pasirinkti.
Susisiekite