Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Profesionalios vaizdo 
sistemos prekybai, reklamai

Profesionalios vaizdo
sistemos prekybai, reklamai

Plačiai pritaikomi vaizdo sistemų sprendimai

Parduodame išmaniuosius, interaktyvius LED, LCD ekranus, projekcinius ekranus, liečiamus ekranus, informacinius kioskus, terminalus ir kitus vaizdo sistemų sprendimus, skirtus reklamai ir vizualiam informacijos pateikimui. Mūsų sprendimai idealiai tinka įvairaus tipo parduotuvėms, barams, restoranams, bankams, muziejams, oro uostams bei naudojimui kitose srityse, kur reikalingas profesionalus vizualinės informacijos pateikimo sprendimas.

Galime pasiūlyti didelį vaizdo sistemų pasirinkimą - nuo bazinių modelių iki sudėtingų modifikacijų. Turime patikimus įrangos tiekėjus, dirbame tik su patikrinta įranga. Užtikriname ne tik prekių kokybę, bet ir ieškome netipinių sprendimų tam, kad galutinis rezultatas atneštų visapusišką naudą mūsų klientui.

SPRENDIMAI
 
Pilnai pasirūpiname vaizdo sistemų diegimu, aptarnavimu, apmokome naudotis. Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.
 


SPRENDIMŲ PAVYZDŽIAI


Vaizdo pavyzdžius galite rasti mūsų Youtube kanale >

Mūsų sprendimais naudojasi

projekciniai ekranai
informaciniai kioskai
LED LCD ekranai
informaciniai terminalai
interaktyvus ekranai

KONTAKTAI

Esame pasirengę padėti. Susisiekite - supažindinsime su galimybėmis, patarsime, ką geriausia pasirinkti.
Susisiekite