Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai AM CLASSIC 30

Prekių apsaugos varteliai AM CLASSIC 30
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Prekių apsaugos varteliai AM CLASSIC 30


Visapusiška, galinga AM sistema, skirta aptikti prekių etiketes. Prekių apsaugos varteliai pasižymi patikimu aptikimu ir lankstumu. Tai ekonomiškas modelis, turintas visas reikiamas bazines apsaugos funkcijas. Plonas, aptakus apsaugos vartelių dizainas neužima daug vietos, tad juos puikiai galima integruoti į bet kokią erdvę.

Apsaugos varteliai dirba su atskiru valdymo bloku, kuris valdo visus prijungtus apsaugos vartelius. Prie vieno tokio kontrolerio galima prijungti iki 6 prekių apsaugos vartelių. Toks sprendimas yra naudingas tuom, kad leidžia sutaupyti, kada yra reikalingas didesnis skaičius apsaugos vartelių.

Papildomai galima užsakyti reklaminį skydelį, nuotolinio aptarnavimo ir bevielės komunikacijos funkcijas, kad būtų lengviau rinkti duomenis ir užtikrinti maksimalų saugumą.

Aptikimas:

 
  • Minkštos etiketės: iki 110 cm (mono sistema) / 200 cm (dviguba sistema)
  • Kietos etiketės: iki 130 cm (mono sistema) / 260 cm (dviguba sistema)


Matmenys: 152,5 (aukštis) x 29,4 cm (plotis) x 5.2 cm (gylis)
Svoris: 7,4 kg
PREKIŲ APSAUGOS VARTELIŲ PRIVALUMAI
Plonas, aptakus dizainas
Papildomi signalizacijos išėjimai
Energijos taupymo režimas
Trukdžių detektorius
Galimas belaidis ryšys
Nuotolinės priežiūros ir diagnostikos galimybė
Galimybė naudoti reklaminį skydelį
Jei nesate tikri, kokie prekių apsaugos varteliai jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje PREKIŲ APSAUGOS VARTELIAI