Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Profesionalūs alkotesteriai

Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL

Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
ALKOTESTERIO GAMINTOJAS - LIFELOC TECHNOLOGIES
ALKOTESTERIO GAMINTOJAS - LIFELOC TECHNOLOGIES
JAV įmonė, daugiau kaip 30 metų gaminanti pažangius, patikimus, įvairioms sritims pritaikytus alkotesterius ir jų priedus, narkotikų testus ir kitą susijusią įrangą.

Esame oficialus įgaliotas gamintojo atstovas Lietuvoje. Pirkdami šį alkotesterį mūsų parduotuvėje, gausite kokybišką prekę su visais garantiniais įsipareigojimais. Tik mūsų įmonė yra kompetetinga atlikti alkotesterio aptarnavimą.

STACIONARUS ALKOHOLIO DETEKTORIUS SENTINEL


Sentinel™ stacionarus alkoholio detektorius yra greitas, visiškai automatizuotas ir veikiantis be jokių vienkartinių antgalių įrenginys, pagamintas JAV. Bandymai atliekami automatiškai pučiant į tam skirtą ertmę. Stacionarus alkoholio detektorius SENTINEL™ naudoja tarptautiniu mastu pripažintas spalvotas piktogramas, kurios vaizduojamos LCD ekrane. Nėra jokių mygtukų ar kitų lengvai pažeidžiamų vietų. Skirtingai nuo kitų prietaisų, rezultatai pateikiami beveik akimirksniu. Rezultatą pateikia indikuodamas, ar yra viršytos nustatytos ribos ar ne (nerodo rezultato promilėmis). Galimo alkoholio ribos: 0, 0.2, 0.4 ar specialiai programuojamos ribos.

Stacionarus alkoholio detektorius suderinamas su daugeliu praėjimo sistemų ir kitų įrenginių. 

Alkoholio detektorius naudoja patikimą pilno dydžio elektrocheminį jutiklį, kuris užtikrina tikslų ir stabilų prietaiso darbą. Per labai trumpą laiką galėsite patikrinti neribotą kiekį darbuotojų. Visiškai pritaikomas individualiems poreikiams. 

Kalibravimas atliekamas labai greitai, nenuimant įrenginio, todėl ištisus metus galėsite prietaisu naudotis be jokių nesklandumų. Atėjus laikui programinę įrangą atnaujinsime per USB sąsają. 

SENTINEL™ stacionarus alkoholio detektorius buvo sukurtas intensyviam darbui, todėl korpusas pagamintas iš tvirto metalo. Apsaugotas nuo dulkių, vibracijos ir kondensato. Visi laidai tiesiami per specialų vamzdį, kad apsaugotų prietaisą nuo pažeidimų.

Šis stacionarus alkoholio detektorius gali būti naudojamas kartu su automatinėmis praėjimo sistemomis ir veikia pilnai automatizuotu būdu. Plačiau apie pritaikymo galimybes
ALKOHOLIO DETEKTORIAUS PRIVALUMAI

Automatinis pasyvus testavimas. Bandymas automatiškai vykdomas, kada subjektas pučia į prietaisą. Nereikia naudoti jokių antgalių ar šiaudelių, todėl testavimas yra ekonomiškas ir nereikalauja papildomų išlaidų. Tai puikus sprendimas vykdant didelius bandymų kiekius.

Greitas pakartojamumas. Greita reakcija į neigiamus bandymus. Sistema leidžia atlikti šimtus bandymų per dieną.

Integracijos su kitais įrenginiais. Alkoholio nustatymo sistema gali dirbti savarankiškai arba integruota kartu su jais esamais saugumo kontrolės įrenginiais (praėjimo vartais ir kita).

Platinos elektrocheminis jutiklis. Išskirtinis tikslumas ir ilga jutiklio gyvavimo trukmė.

Ikonomis pateikiami nurodymai. Universalus, aiškiai suprantamas informacijos pateikimas ikonomis. Naudotojui nereikia daryti jokių papildomų interpretacijų.

Tvirtas korpusas. Pagamintas naudojant aliuminio ir tvirto plastiko dalis, yra apsaugotas nuo dulkių patekimo ir vibracijos. Pagrindinė korpuso dalis pagaminta iš aliuminio. Pats alkoholio detektorius - iš tvirto plastiko su patogia ir ergonomiška rankena.

Nuotolinis atnaujinimas. Sistema atnaujinama naudojant USB sąsają.

Aptarnavimas. Sistema kalibruojama nenuimant prietaiso nuo montavimo vietos. Modulinius komponentus galima labai lengvai pakeisti.
Informaciniai perspėjimai pateikiami ikonomis

Prietaiso ekranėlyje informacija pateikiama aiškiai suprantamomis ikonomis. Vartotojui nereikia daryti jokių papildomų interpretacijų.
Informaciniai perspėjimai pateikiami ikonomis  
Prietaiso ekranėlyje informacija pateikiama aiškiai suprantamomis ikonomis. Vartotojui nereikia daryti jokių papildomų interpretacijų.
TECHNINIAI PARAMETRAI
Jutiklis
elektrochemini platinos jutiklis
Mėginio ėmimas
automatinis pasyvus testas
Ekranas
apšviečiamas, spalvotas LCD ekranas
Atsakymo laikas
esant neigiamam testui - iš karto, teigiamam - po 10 sek.
Atsistatymo laikas
iš karto po neigiamo testo, esant teigiamam testui - po 20 sek.
Darbinė temperatūra
nuo 0°C iki 55°C
Maitinimas
9 voltų 3 amp laidinis arba kintamos srovės adapteris
Įtampos reguliavimas
+/- 5%
Komunikacija
dvivietis relinis išėjimas
Atnaujinimas
per USB
Laido ilgis
susuktas - 0,91 m; ištemptas - 10 m.
Matmenys
33 cm (be kabelio) [79 cm su kabeliu] x 20 cm x 23 cm
Svoris
2.88 kg
Pritaikymas
stacionarus alkotesteris
Daugiau šio tipo prietaisų rasite kategorijoje PROFESIONALŪS ALKOTESTERIAI

Susijusios prekės

Neblaivumo tikrinimo žurnalas
Neblaivumo tikrinimo žurnalas

Apskaitai skirtas žurnalas, kuriame galima fiksuoti neblaivumo tikrinimo įmonėje ar įstaigoje rezultatus.

Kaina:
2.93 € (be PVM)
3.55 € (su PVM)
Į krepšelį
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas