Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Sprogdinimo įtaisai

Grandinės testeris OOM

Grandinės testeris OOM
Kaina:
350.00 € (be PVM)
423.50 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Grandinės testeris "OOM"

 
Detonacijos grandinės testeris yra puikus pasirinkimas kasybos srityje. Hermetiškai užsandarintas korpusas, pagamintas iš nelaidaus plastiko, atitinka visus „NEMA“ standartus ir yra įvertintas IP65 apsaugos lygiu pagal tarptautinį IEC65029 standartą. Tai reiškia, kad šis testeris apsaugotas nuo aptaškymo, dulkių. Prietaisą galima saugiai naudoti net padidintos rizikos aplinkose, kuriose yra sprogiųjų dujų.

Prietaisas yra puikus pagalbininkas bet kokiam sprogdinimo aparatui, kurio varža yra 320 omų arba daugiau. Įrenginys gali būti naudojamas tikrinti maksimalų pilnos grandinės, jos dalies arba pavienių elektrinių detonatorių pasipriešinimą (varžą). Naudoja labai mažą matavimo srovę (mažiau už 4mA), kuri užtikrina saugumą.

Įrenginio priekinėje panelėje įmontuotas patogus „TEST“ mygtukas, įjungiantis ir išjungiantis prietaisą. Plastikinis pagrindas turi sąvaržą, kurios pagalba įrenginį galima saugiai laikyti kišenėje. Prietaisas yra nedidelis ir lengvas, todėl gali būti lengvai transportuojamas.

Testeris turi temperatūrą kompensuojančias plokštes, kurios palengvina įrenginio darbą šaltame ore. Preitaisas yra pritaikytas dirbti iki –15°C temperatūros.

TECHNINIAI PARAMETRAI:

  • Testavimo varža (Omais): 320 Ω
  • Testavimo patikimumas: +/- 5 %
  • Maksimali testavimo srovė: 4 mA
  • Energijos šaltinis: 9 V baterija
  • Leidžiama darbinė temperatūra, esant 100% oro drėgnumui: -15 °C - +40 °C
  • Apsaugos lygis korpusui (pagal IEC 60529): IP65