Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Stetoskopai

Stetoskopas PCE-S 40

Stetoskopas PCE-S 40
Kaina:
96.98 € (be PVM)
117.35 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Stetoskopas "PCE-S 40"

 
Akustinis stetoskopas, skirtas mašinų, įrengimų priežiūrai ir aptarnavimui. Stetoskopas sustiprina mašinos ar įrenginio skleidžiamą triukšmą. Prietaiso pagalba galima aptikti triukšmą guoliuose, ventiliatoriuose, siurbliuose ir panašiuose mechanizmuose. Mechaninėje inžinerijoje akustinis stetoskopas naudojamas vykdant profilaktikos darbus, diagnozuojant galimas geedimų vietas.

Stetoskopas fiksuoja triukšmą matavimo smaigaliu ir perduoda garsą tiesiai į minkšto plastiko ausinę (ausinės yra keičiamos). Ausinės pagamintos iš minkšto plastiko, puikiai izoliuotos ir padeda išgirsti garsą, kurio žmogaus ausis įprastai negirdi.

STETOSKOPO PARAMETRAI

  • Matavimo smaigalio ilgis apie 16,5 cm
  • Ausinės pagamintos iš minkšto plastiko
  • Bendras ilgis apie 1 metrą
  • Idealus prietaisas techniniam aptarnavimui ir profilaktiniams darbams vykdyti
Jei nesate tikri, koks stetoskopas jums geriausiai tiktų - susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliai, patarsime ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje STETOSKOPAI