Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Stroboskopai

Stroboskopas Lutron DT 2339

Stroboskopas Lutron DT 2339
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Stroboskopas "Lutron DT 2339" | LED stroboskopas

 
Labai stiprios šviesos stroboskopas su ksenonine šviesa. Stroboskopas atlieka nekontaktinį apsukų skaičiaus, virpesių ir vibracijos matavimą. Tinka ventiliatorių, siurblių, variklių ir kitų rotacinių objektų kontrolei. Stroboskopas yra kristalinis, todėl nereikia atlikinėti išorinio kalibravimo.

Stroboskopas jungiamas 9V adapteriu prie tinklo, bet gali būti maitinamas ir šarminių arba įkraunamų akumuliatorių.

Galinga blykstė leidžia atlikti matavimus ir ryškioje dienos šviesoje. Skaitmeninis ekranas su fono apšvietimu ir penkiais dideliais, gerai matomais skaičiais. Patogus mygtukų rinkinys greitam funkcijų pasirinkimui. Įmontuota išorinė trigerio jungtis. 

Stroboskopas tinka remonto darbams, pramoninei gamybai, kokybės kontrolei ir mokymams mokykloje. Tinka stroboskopas automobiliui.

Stroboskopas parduodamas su prijungimo kabeliu, 9 voltų adapteriu (akumuliatoriaus eliminatoriumi), Lutron kalibravimo sertifikatu ir naudojimo instrukcija. Akumuliatoriai užsakomi atskirai.

Atestuotas CE.
 
STROBOSKOPO PRIVALUMAI:

  • Matavimo diapazonas Low range: 100-1000 RPM/FPM;
  • Matavimo diapazonas High range: 1000-15000 RPM/FPM;
  • Paklaida: ±(0,05% + 1 s);
  • Blykstės trukmė: nuo 60 iki 1000 µs;
  • Blykstės šviesa, Xenon white: 6500 °K;
  • Išorinė trigerio jungtis: 5-30 V RMS
Jei nesate tikri, koks stroboskopas jums geriausiai tiktų - susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliai, patarsime ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje STROBOSKOPAI