Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Turniketai su užtvaru 30 MA

Turniketai su užtvaru 30 MA
Turniketai su užtvaru 30 MA
Turniketai su užtvaru 30 MA
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Turniketai su užtvaru "30 MA"

 
Turniketas turi vieną pakeliamą užtvarą. Prietaisas veikia su 12 aptikimo spindulių, į kuriuos įeina 4 saugumo spinduliai, skirti sustabdyti užtvaro nusileidimą jei sistema aptinka, kad asmuo ar kitas objektas yra ties užtvaro zona. Sistema taip pat turi avarinio pavojaus funkciją, kuri pakelia užtvarą arba neleidžia jam nusileisti, kad praėjimas liktų neužtvertas.
 
Dėl savo dydžio turniketas idealiai tinka naudoti vestibiuliuose, foje, kolidoriuose ar kitose vietose, turinčioms mažiau erdvės.

DAUGIAU SAUGUMO

Iki 12 IR spindulių aptikimo matrica užtikrina puikią apsaugą nuo asmenų ėjimo vienam paskui kitą, bandant pasinaudoti viena autorizacija. Sistema tokius asmenis identifikuoja net iki 5 mm esant už autorizuoto asmens. Dviejų lygių perspėjimo sistema iš pradžių įspėja garsiniu signalu, vėliau gali užrakinti duris ar vykdyti kitą numatytą saugumo užtikrinimą.
 
GREITAS PRAĖJIMAS
 
Vidutiniškai vienas asmuo per sekundę gali praeiti turniketą, todėl išvengiamas didelių eilių susidarymas.
 
Jei nesate tikri, kokie turniketai jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI