Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vartų automatika

Atveriamų kiemo vartų automatika BFT KUSTOS BT A serija

Atveriamų kiemo vartų automatika BFT KUSTOS BT A serija
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
BFT kiemo vartų automatika
BFT kiemo vartų automatika
BFT - tarptautinė kompanija gaminanti stumdomų ir varstomų kiemo vartų automatiką gyvenamiesiems ir komerciniams objektams. BFT kiemo vartų automatika pasižymi puikiomis darbinėmis savybėmis, išmanumu bei plačiu papildomų priedų pasirinkimu, kurie dar labiau padidina kiemo vartų automatikos saugumą ir komfortą. Šiuo metu įmonė turi 20 filialų ir daugiau kaip 530 platintojų tinklą 120 šalių. BFT kiemo vartų automatika pasitiki tiek profesionalai, tiek individualūs vartotojai.

Atveriamų kiemo vartų automatika BFT KUSTOS BT A serija


Šios serijos BFT kiemo vartų automatika suprojektuota taip, kad būtų galima greitai ir lengvai sumontuoti įrangą ir paleisti naudojimui. Serija skirta naudoti gyvenamuosiuose objektuose, vartams iki 500 kg svorio ir iki 3 metrų pločio.

Tai nereversinė elektromechaninė 24V atveriamų kiemo vartų automatika, pilnai apsaugota nuo išorinių medžiagų (vandens, dulkių, purvo) patekimo. Vartų pavara sukurta taip, kad būtų sunku pasiekti visas judančias dalis, taip apsaugant žmones nuo galimo pavojaus.

Kiemo vartų automatika turi magnetinius galinius išjungėjus, kurie leidžia patogiai nustatyti kiemo vartų atsivėrimo ribas. Norint tvirčiau užfiksuoti vartus, šiai vartų automatikai reikia papildomai naudoti gaudytuvus ant žemės (bet nėra būtina).

Išmanus kliūčių aptikimas

Integruota sistema leidžia bet kuriuo metu tiksliai žinoti vartų padėtį ir greitį. Taip užtikrinamas visiškas pavaros judėjimo tikslumas. Jei vartų kelyje atsiranda kliūtis, vartų pavara sustoja, taip neleisdama vartams suspausti atsiradusio objekto.

Individualus atveriamų kiemo vartų automatikos pritaikymas

Parduodame įvairią papildomą įrangą, leidžiančią išplėsti vartų automatikos saugumo ir komforto savybes. Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.

KIEMO VARTŲ AUTOMATIKOS TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  Kiemo vartų automatika KUSTOS BT A25 Kiemo vartų automatika KUSTOS BT A40
Maksimalus vartų svoris 400 kg 500 kg
Maksimalus vartų plotis (gali skirtis nuo vartų tipo) 2 metrai 3 metrai
Variklio įtampa 24 V 24 V
Ribinio jungiklio tipas magnetinis magnetinis
Poveikio reakcija D-Track D-Track
Sulėtėjimas yra yra
U-Link sistema nepalaikoma nepalaikoma
Valdymo blokas Thalia Thalia
Maitinimas 230 V 230 V
Maksimalus galingumas 40 W 40 W
Alkūnės eiga 295 mm 355 mm
Maks. atidarymo kampas 118 ° 126 °
Pilno atidarymo ciklo trukmė 13 sek. 17 sek.
Užraktas mechaninis mechaninis
Avarinis atrakinimas vienetinis raktas vienetinis raktas
Naudojimo dažnumas intensyvus intensyvus
Apsaugos klasė IP44 IP44
Darbinė temperatūra nuo -20 iki 55 °C nuo -20 iki 55 °C
Panaši BFT kiemo vartų automatika varstomiems vartams
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT PHOBOS BT A25
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT PHOBOS BT A25
Kaina:
392.56 € (be PVM)
475.00 € (su PVM)
Nereversinė elektromechaninė 24V BFT atveriamų kiemo vartų automatika vartams iki 400 kg svorio. Magnetinio galinio jungiklio sistema užtikrina maksimalų judėjimo tikslumą ir greitą bei lengvą reguliavimą. Nesudėtingas montavimas ir programavimas, pritaikant prie individualių poreikių.
Į krepšelį
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT PHOBOS BT A40
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT PHOBOS BT A40
Kaina:
416.07 € (be PVM)
503.45 € (su PVM)
Nereversinė elektromechaninė 24V atveriamų kiemo vartų automatika vartams iki 500 kg svorio (galimas vartų plotis apie 3-4 m. priklausomai nuo vartų tipo). Magnetinio galinio jungiklio sistema užtikrina maksimalų judėjimo tikslumą ir greitą bei lengvą reguliavimą. Nesudėtingas montavimas ir programavimas, pritaikant prie individualių poreikių. BFT kiemo vartų pavara idealiai tinka intensyvesniam naudojimui.
Į krepšelį
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT KUSTOS ULTRA BT A serija
Atveriamų kiemo vartų automatika BFT KUSTOS ULTRA BT A serija
Nereversinė elektromechaninė 24V BFT kiemo vartų pavara, skirta atveriamiems vartams iki 500 kg svorio. Turi integruotus mechaninius stabdžius. Šiai vartų automatikai nereikalingas gaudytuvas ant žemės, todėl vartams atsidarius ar užsidarius, jie yra fiksuojami. Pasižymi greitu ir paprastu montavimu ir programavimu.
Teirautis dėl kainos