Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vartų automatika

Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 E

Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 E
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 E
Kaina:
420.62 € (be PVM)
508.95 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Sommer kiemo vartų automatika
Sommer kiemo vartų automatika
SOMMER (Vokietija) yra vienas pirmaujančių gamintojų pasaulyje, kuriantis patikimą, aukštos kokybės kiemo vartų automatiką, garažo vartų automatiką, automatines žaliuzes bei nuotolinio valdymo sprendimus namams. SOMMER kiemo vartų automatikos asortimentą sudaro sistemos, skirtos individualių namų bei komercinių objektų atveriamiems ir stumdomiems kiemo vartams. Galime pasiūlyti SOMMER kiemo vartų pavaras tiek nedideliems, tiek didelių gabaritų, net iki 1000 kg sveriantiems vartams.

Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 E

 
Galinga SOMMER atveriamų kiemo vartų automatika vartams su sąvaromis iki 2,5 m pločio. Automatinių vartų pavara sumažina vartų atidarymo/ uždarymo greitį prieš užbaigiant veiksmą, taip išvengiant vartų ir automatikos pažeidimų.

Atveriamų kiemo vartų automatika pasižymi plačiu atvėrimo kampu – 120°, kas leidžia vartus montuoti įvažiavimuose, esančiuose įkalnėse, ir papildomais saugos elementais: foto akimis, saugaus kontakto juostelėmis ir kita įranga.

Ši kiemo vartų pavara pagaminta Vokietijoje.
Kiemo vartų automatikos komplektą sudaro
Kiemo vartų automatikos komplektą sudaro
2 kiemo vartų pavaros, valdymo blokas, nuotolinio valdymo pultelis Pearl
Kiemo vartų automatikos SOMMER privalumai
Dalinė vartų atidarymo funkcija leidžia atidaryti tik dalį vartų ir į kiemą patekti pėsčiomis ar dviračiu, tai yra itin patogu, nes nėra būtinybės montuoti papildomų vartelių.
Automatinio užrakto funkcija automobiliui pravažiavus ir automatinio užsidarymo funkcija praėjus nustatytam laikui.
Kiemo vartų judėjimas stebimas pagal standartą EN 12445. Nuolatiniai testavimai ir programuojamos jėgos reikšmės leidžia pastebėti aplinkos pokyčius (temperatūrą, mechaninius vartų pažeidimus, šaltį ir ledą) ir juos kompensuoti.
Automatinis užraktas neleidžia vartų atverti mechaniškai. Be automatinio užrakto vartų sąvarą būtų galima pažeisti automobiliu arba juos pažeistų staigus stiprus vėjo gūsis.
Esant elektros tiekimo sutrikimams vartus galima atverti mechaniškai naudojantis raktu.
Automatikos pajungimas yra ne vartų apačioje, tai sumažina pažeidimų galimybę dėl montavimo aukščio. Dėl šios priežasties kiemo vartus galima montuoti žemiau, taip padidinat saugumą ir pagerinant objekto išvaizdą.
Galimybė kombinuoti automatiką: jei aktyvi kiemo vartų sąvara yra maža, galima naudoti silpnesnę automatiką nei plačiai vartų sąvarai. Automatiką kombinuoti galima su vartų automatikomis Twist 350 ir Twist XL.
Vartų automatika valdoma SOMloq2 radijo kontrolės sistema, kuri užtikrina maksimalų saugumą, kadangi šifruojama AES 128 bitų šifru. Taip pat sistema pasižymi aukštu radijo diapazonu.
Itin geras selektyvumas: radijo imtuvas gali atskirti savo signalą nuo kitų ir saugiai jį priimti.
TECHNINIAI PARAMETRAI
Tipas
atveriamų kiemo vartų pavara
Maksimalus kiemo vartų sąvaros svoris
300 kg (esant maksimaliam sąvaros pločiui 1,5 m)
Maksimalus kiemo vartų sąvaros plotis
2,5 m (esant maksimaliam sąvaros svoriui 200 kg)
Maksimalus išsiskleidimas
390 mm
Maitinimas
AC 220–240 V; DC 24 V; 50/ 60 Hz
Veikimo temperatūros diapazonas
nuo -30°C iki +70°C
Apsaugos klasė
automatika IP44; valdymo blokas IP65
Reikalingas individualus kiemo vartų automatikos sprendimas?
Reikalingas individualus kiemo vartų automatikos sprendimas?
Turime platų įrangos pasirinkimą įvairių tipų atveriamiems kiemo vartams. Susisiekite su mumis - supažindinsime su turimais modeliais, atsakysime į rūpimus klausimus, patarsime, kokia kiemo vartų automatika jums geriausiai tiktų.

Taip pat atliekame kiemo vartų automatikos montavimo, remonto, priežiūros, pakeitimo darbus.
Panašios atveriamų kiemo vartų automatikos SOMMER
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 EL
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 200 EL
SOMMER kiemo vartų pavara. Didesnė kėlimo jėga, 130° vartų atidarymo kampas ir net 550 mm išsiskleidimas daro šią atveriamų kiemo vartų automatiką dar galingesnę ir užtikrina dar platesnes montavimo galimybes: vartų stulpų nereikia išmontuoti, net jei jie yra labai platūs.
Kaina:
453.68 € (be PVM)
548.95 € (su PVM)
Į krepšelį
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 350
Atveriamų kiemo vartų automatika SOMMER Twist 350
Galinga atveriamų kiemo vartų automatika vartams su sąvaromis net iki 4 m pločio ir 700 kg svorio. Ši SOMMER pramoninių vartų pavara idealiai tinka itin didelių gabaritų vartams. Atlaiko net iki 2 tonų jėgą, stiprius vėjo gūsius, vandalizmo atvejus ar bandymus įsilaužti.
Kaina:
719.96 € (be PVM)
871.15 € (su PVM)
Į krepšelį